Iako su se spremali za zimsko venčanje, lepo vreme u sred decembra dalo je priliku Zorani i Bojanu za mnogo više od par statičnih poza u pejzažu. Gardoš je mesto u čijoj blizini je Zorana odrasla a fubdal Bojanu mnogo više od hobija, pa se priča nametnula sama.
Kada smo počeli snimanje njih dvoje su naglasili da žele spontane fotografije. Da zabeležim njihov dan upravo onakav kakav jeste, sa svim neplaniram ljudima i detaljima  koji se zateknu na putu – savršeno! Upravo rečenica koju kao fotograf obožavam da čujem! Priliku za takve snimke mi je upravo dala šetnja po Zemunu do matičara i u krug do restorana. Tako su u kadar spontano ušetali mačke lutalice, saobraćajni znaci, ribe na prodaju ali i nekoliko prelepih rečnih pejzaža.
Bilo je i njih – mladenaca, zaljubljenih i opuštenih. Toliko opuštenih da su na kraju dana sasvim zaboravili na blagi strah od fotogaparata i sami tražili ‘još koju zajedničku fotografiju’ :)

Kako čujem ovde druženju nije kraj, jer u maju iduće godine pripremaju novo veće slavlje, što, nadam se, znači da će biti i novih veselih fotografija ;) Do tada, stay tuned…

Zorana+Bojan
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 10 =