01_resize  Iako kalendar kaže da je stiglo proleće, pogled kroz prozor i nije baš tako siguran. Zima nam je još za petama i nešto je baš uporna ove godine. Po principu ‘kad ne možeš da je pobediš, pridruži joj se’ pišem ovaj post da, kad je već tu i neće da ode, onda bar svi zajedno još malo uživamo u njoj. Slede fotke koje će vas zagrejati, prvo oko srca a onda i za stvarno, jer ćete posle njih, sigurna sam, poželeti da se sa nekim grlite i toplinu duuugo akumulirate :)
  Poslednji (kalendarski) zimski dan ja sam provela na planini, sa par divnih devojaka i jednim podjednako divnom momkom, sa malo sunca, puno snega a ponajviše smeha. Išli samo na Kopaonik da udahnemo svež vazduh i da napravimo zimsku inspiracniju, ideju za malo drugačije venčanje, za venčanje u snegu! Tako su nastale ove snežne, prozračne i romantične fotke.
  Ko bi se venčano na snegu, pitate se verovatno? Pa neko ko mnogo voli prirodu, ko voli planinu i sneg a najviše čoveka zaljubljenog u sve gore navedeno. Neko kao npr. Ivana (idejni tvorac i organizator ove priče), devojka maštovitog pera, u ljubavi sa svim što je lepo, a od skoro i autorka novog bloga o venčanjima Jedan frajer i bidermajer o kome će se tek pričati. Ostatak ekipe, Kako sam se nadala (devojke za sve :) a najviše za predivnu ručnu pravljenu dekoraciju, koje ste već imali prilike da vidite na ovom blogu) i mene, nije bilo teško u vodu naterati, jer gde je ljubav i strast prema poslu tu su i zagaranatovani provod i zabava, znači – idemo! Ali svadba ne bi bila ‘prava’ kada ne bi bilo torte, male slatke, prigodne snegu i ambijentu. Zato su nam se pridružili preukusni i prefini Fini kolači, koji su pozirali u raskošno romantičnom Matilda so chic porcelanu.
  Ja znam da su fotografaije dvodimenzionalne, ali takođe znam da one nekada ipak mogu da prenesu i mnogo više od podataka, da mogu da dočaraju atmosferu, osećanja, zvuke, čak i mirise. Zato se nadam da sa ovih fotografija čujete smeh i žamor, ali da čujete i kako tiho pada sneg, da osećate ukus kolača i to koliko smo se svi lepo proveli i uživali u druženju i u divnoj prirodi.
  Na kraju, nadam se da će vas ovaj post inpirisati na mnogo načina. Da će vam osim prikaznih novih lepih predela i detalja inspirisati da se još više grilte i svakodnevno uživate sa ljudima koje volite.
  (Ova priča ima i nastavak “Jutro posle” – knjiga kraj kamina i planinski doručak, so, stay tuned ;))

02_resize 03_resize 04_resize 05_resize 06_resize 07_resize 08_resize 09_resize 10_resize 11_resize 12_resize 13_resize 14_resize 15_resize 16_resize 17_resize 18_resize 19_resize 20_resize 21_resize 22_resize 23_resize 24_resize 25_resize 26_resize 27_resize 28_resize 29_resize 30_resize 31_resize 32_resize 33_resize 34_resize 35_resize 36_resize 37_resize 38_resize 39_resize 40_resize 41_resize 42_resize 43_resize 44_resize

Ideja i orgnizacija / Idea and organization: Jedan frajer i bidermajer
Dekoracija / Decoration: Kako sam se nadala
Torta i kolaci / Cake and cookies: Fini
Porcelan / Porcelain: Matilda so chic
Venčanica / Wedding dress: City brides
Planinarski dom / Rtanj
Aksesoar / Accessorize: Marina Arnaut

 

Zimska inspiracija

7 thoughts on “Zimska inspiracija

 • April 2, 2013 at 16:17
  Permalink

  Bajkovito, romanticno i nestvarno! Sjajne fotografije koje govore vise od hiljadu reci, kolaci koji mame, dekoracija koja pleni originalnoscu, porculan koji blista pod oblacima, dvoje ljudi iz kojih vrca neznost i ljubav, planina koja se nosi u srcu svakog zaljubljenika u prirodu i tako sjajna ekipa od koje se samo ovako nesto i moglo ocekivati.

  Reply
 • April 2, 2013 at 16:41
  Permalink

  Jao, kako su slatki,i oni i sve oko njih…ja ne znam u sta pre da gledam,bravo devojke i bravo za ovog momka(ozenjenog:-)sto je izdrzao photoshooting,onako,muski!Prelepi su,oni i vencanica,kolacici,bidermajer,karmin,sal,dzemper,carobne soljice,njihova zaljubljenost!
  Dodje mi ponovo da se udam i slikam kao oni:-)

  Reply
 • April 3, 2013 at 22:58
  Permalink

  Hvala vam devojke!
  Uzivamo sto zivate, u ooj ideji kao i realizaciji :)

  Reply
 • April 20, 2013 at 22:40
  Permalink

  divno, divno! samo steta sto nije bilo pravo vencanje :) a iako nije ovo dvoje su dobri glumci!

  Reply
 • Pingback: Prolećna inspiracija | nasmej se, ptičica!

 • November 28, 2013 at 23:02
  Permalink

  Skoro godinu dana kasnije i dalje se topim. ♥
  Moramo da smislimo nešto novo da se družimo. Ali potpuno drugačije. ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 12 =