Pre nekoliko meseci sam krenula da fotografišem lepe stvari koje su nam na dovhat ruke, sa idejom da vas inspirišem da ne čekate velike povode već da svakodnevno uživate u malim stvarima.
  Fotografije koje vidite su samo nastavak te priče. Venčanje ili ne, izgovora da se okitite jednim lepim detaljom je pregršt. Zato vam sada predstavljam ukrase za kosu, ali kao što ćete videti i ne samo za kosu. Možete ih staviti oko vrata, oko struka, na rever.. Ove predivne nežne, šljokičave, romantične i zavodljive krasote, samo za vas i za ovu priliku napravila je Jelena ili LoveLeyla kako je verovatno mnogi poznaju. Osim pravljenja modnih detalja, ona je i deo kreativnog tima Kako sam se nadala koji se bavi dekoracijom venčanja. Što bi se reklo, devojka za sve :)
  A devojka koju vidite, tj. tereći član naše male ekipe koji je svojim šarmom doprineo da ove fotografije budu posebne je Marina. Ona (za sada :) nema nikakve veze sa venčanjima ali itekako ima veze sa modom. Ako vam se učinla poznato to je verovatno zato što, sa razlogom, pratite njen modni blog ili fejsbook stranu.
  Sada kada ste nas sve upoznali, skrolujte do kraja da vidite šta sve uz malo truda i puno zabave može da nastane. I uskoro očekujte nastavak, jer da, kao što vam naslov kaže ima još!
* Evo ga i nastavak, sa podjednako lepim detaljim i fotografijama. Uživajte!

 

 

Wedding headpiece ideas – first part
Tagged on:     

6 thoughts on “Wedding headpiece ideas – first part

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + nineteen =