Ako nekada to i zaboravim, svaki put kada vidim zaljubljene ptičice kao što su Una i Adam, na najlepši mogući način se podsetim zašto radim baš to što radim, i zašto to toliko volim. Mislim, kako a da ne volim svoj posao kada mi pruža priliku da upoznam divne ljude i budem okružena ovakvom pozitivnom energijom i ljubavlju!
  Njih dvoje su se već venčali u Parizu i sada je Adamova porodica došla da svi zajedno proslave i na “srpski način”. Mi smo se pre toga našli na Kalemegdanu da napravimo nekoliko portreta i ovekovečimo pejzaž tvrđave. Bilo je to jedno od mojih najkraćih ali i najslađih snimanja ikad. Možda je bilo i prekratko da bi nastale ovakve fotografije (koje obožavam) ali izgleda da gde ima ljubavi, očigledno ima i moje inspiracije. I zato – Vive l’amour!
  If it happens that I forget, every time I see love birds like Una and Adam, I got reminded in the most beautiful way about why I do what I do, and why I love it soooo much. But seriously, how can I not love my job when it gives me an opportunity to meet great people, and be surrounded with such a positive energy and sweet love!
  Those two already got married in Paris and now Adam’s family came to Belgrade to celebrate the “serbian way”. We met at Kalemegdan fortress before that, to make couple of portraits and perpetuate the landscape. It was one of my shorties but also the sweetest shootings ever. Maybe it was too short to make photos like this (that I adore) but it seems that where’s love there’s my inspiration too. And because of that – Vive l’amour!

 

Una+Adam
Tagged on:

2 thoughts on “Una+Adam

  • July 31, 2012 at 10:28
    Permalink

    Predivno! Dragana, zaista si talentovana!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + thirteen =