Kako se bliži dan ljubavi, tako i ja razmišljam o iznenađenjima za ljude koji su mi dragi – za vas!
I pošto dva mozga rade efikasnije, zajedno sa drugaricom i saradnicom Jovanom sam smislila jedinstven poklon za vas troje. Rešile smo da vam poklonimo paket unikatnih čestitki na temu ljubavi. Jovana je inače dizajnerka zaslužna za moj logo koji se, kako sam čula, mnogima svideo. Ona je specijalno za ovu priliku refrene poznatih domaćih pesama pretvorila u raspevana grafička rešenja spremna za štampu.

 Ako želite da ove ljubavne čestitke budu vaše, sve što treba da uradite je da postanete fan Nasmej se, Ptičica! FB strane i da na zid strane uplodujete jednu svoju fotografiju na temu: Ja volim…?
Ako volite momka, sestru, muziku, drugaricu, kafu, da pecate, štrikate, fotkate, čitate, pevate, da se grudvate… dopunite spisak svojom fotografijom. Ukratko, ako postoji bilo šta sto mnogo volite, mi bismo mnogo voleli da nam to i pokažete.
Tehnički kvalitet slike nije bitan, ali kreativnost jeste. Autore najzanimljivijih fotografija naš tim će iznenaditi tako što će im set od 4 čestitke poslati na kućnu adresu.

Troje najkreativnijih proglasićemo na sam Dan ljubavi, 14. februara, u 20h. na FB strani

 

 

 

 

 

 

Pokloniiiii

One thought on “Pokloniiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =