Opet pričamo o lepim stvarima, ovaj put o butiku koji sija – Cream of Scandinavia. Nije slučajno što se nalazi uz kaldrmu u romantičnom delu grada, na ćošku Knez Mihaijlove i Kralja Petra. Ovo mesto volim jer se tamo pored fenomenalnih komada odeće uvek svežih Skandinavskih brendova može naći i zanimljiv aksesoar kao i stvari za kuću. A ima i domaćih autora čiji su se dizajn i paleta savršeno uklopili u ambijent.

 Ali ovo nije modni blog i razlog zbog kog vam predstavljam Cream of Scnadinavia je ono po čemu se on izdvaja od drugih butika u Beogradu – a to je atmosfera! Mesto je prosto živo. Tamo se uvek nekako osećate kao kod kuće, možete slobodno da sednete i odmorite se (od shoppinga :), možete slobodno da se poslužite onim što tamo zateknete bilo da je to kafa, voće, kolači ili kuvano vino. A tek kako miriše! jer kod njih aromatične sveće ne služe samo za ukras. Ljubaznost i noramlnost zaposlenih se naravno podrazumeva. Jednom rečju, sve je osmišljeno da uživate..
Ali ako i posle svega idalje imate još neku želju, onda će vam je njihova zlatna ribica sigurno ispuniti, jer da, i nju imaju! :)

a evo sta sam zatekla cim sam usla, jesu sitna slova ali nadam se da viditea evo šta sam zatekla kad sam ušla, jesu sitna slova se nadam da vidite

 

 

Cream of Scandinavia – sve nijanse bele

2 thoughts on “Cream of Scandinavia – sve nijanse bele

 • May 20, 2012 at 14:50
  Permalink

  Jako mi je zao sto sam butik otkrila tek predzadnjeg dana mog boravka u Beogradu, jer sam vec bila pri kraju sa novcem i vec mnogoooo potrosila, ali sam ipak izdvojila zadnje pare za jedan komad odece iz ovog fantasticnog, jedinstvenog butika! Jedva cekam priliku da opet dodjem u Bg i obavezno svratim u Cream od Scandinavia! Zaposleni su najljubazniji koje sam srela a odeca – nema komada koji mi se nije svidio! Sve pohvale i za clanak (izbor butika) a posebno za sam butik! Puno toplih pozdrava iz Crne Gore!!!!

  Reply
  • May 20, 2012 at 19:08
   Permalink

   Draga Jano, hvala za divne reci! Bitno je da smo se pronasli :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + eighteen =