Ako vam Bojana i Dragan deluju poznato, to je verovatno zato što ste ih videli i na venčanju kod Tamare i Boška. Izgleda da su tada videli kako je biti u braku pa su požurili da i sami još više uživaju :)
  Ovo je dan njihovog venčanja u kome je kiša pokvarila mnoge planove osim jednog i najbitinjeg – da se slavi i uživa! Tako su i krenuli, veselo od ranog jutra. Voždovac je njihov kraj pa je prvo na redu bilo venčanje u Voždovačkoj crkvi u koju sam ja tada prvi put ušla i oduševila se freskama. Dosta vremena sam provela podignute glave, gledajući u svod i zidove da bih kasnije saznala da ju je oslikao Milić od Mačve. Ako već niste, obavezno idite da je vidite.
  Posle nekoliko brzih jesenjih portreta u bliyini crkve kreneuli smo ka Avali, ka restoranu gde nas je čekao još jedan deo venčanja i jedno duže veselje. Prelepa bašta zbog kiše nažalost nije bila od koristi ni matičaru ni meni ali snalažljivost uvek urodi plodom i jedan običan enterijer kad u njemu ima dovoljno zabave ume da zablista. Zato Bojana i Dragan osim svojih zanimljivih fotografija imaju iste takve i sa svojim najdražima. A ovo što vidite je samo deo zabave…

 

Bojana+Dragan
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + two =